TERMENI SI CONDITII

Gloria Excelsis este denumirea comerciala si marca a societatii Gloria Excelsis SRL, CUI: 40028663, cu numar de ordine la Registru Comertului: J13/2888/2018, cu sediul social in municipiul Constanta, str. Slt. Furtuna Cosmin, nr.1, bl. G3, Sc. A, et.4, ap. 142, jud. Constanta, numita in continuare Gloria Excelsis/Vanzator.

SITE: domeniul www.gloriaexcelsis.ro, reprezentand proprietatea Gloria Excelsis.

 • Continutul site-ului reprezentand fondul de idei, ansamblul materialelor informative si imaginilor pe care il cuprinde domeniul www.gloriaexcelsis.ro, nelimitandu-se la acestea si cuprinzand inclusiv orice forma de comunicare scrisa lansata de catre Gloria Excelsis, se supune acordului Utilizatorului de a beneficia de aceasta informare, prin actiunea Utilizatorului de a naviga pe acest site si de a crea un cont pe acest domeniu.
 • Continutul blogului cu acces din domeniul www.gloriaexcelsis.ro reprezinta un ansamblu de idei si pareri personale redactorului. Gloria Excelsis nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru aplicarea intr-un fel sau altul a sugestiilor, sfaturilor prezentate in articolele de pe blog. Gloria Excelsis nu este o entitate de specialitate medicala, iar produsele prezentate pe acest domeniu nu reprezinta un tratament pentru nici un fel de afectiune. Recomandam mereu sfatul medicului in orice circumstanta ce implica necesitatea unei vindecari, recuperari, tratament, etc.
 • UTILIZATOR: orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul, avand dreptul de a cunoaste conditiile referitoare la utilizarea Cookie-urilor si Politica de prelucrare a datelor personale, oferind consimtamantul prealabil de acceptare a conditiilor de navigare pe acest site, avand acces la Continutul site-ului.
 • COMANDA: solicitarea de catre Utilizator a unor produse puse la vanzare de catre Gloria Excelsis, in schimbul platii produselor vizate. Comanda este supusa Termenilor si conditiilor mentionate in aceasta sectiune.
 • CONTRACT: Prin acesta una dintre parti, vanzatorul, se obliga sa transmita celeilalte parti, cumparatorul, dreptul de proprietate asupra unui bun, in schimbul unei sume de bani. Este consensual, se incheie prin simplul acord de vointa al partilor. La momentul plasarii unei Comenzi, Clientul va fi contactat de catre Vanzator pentru confirmarea Comenzii. In momentul in care atat vanzatorul, cat si cumparatorul isi exprima acordul asupra tranzactiei, actul de vanzare-cumparare este valid prin eliberarea unei facturi, ce constituie acest contract. Obligatiile nascute din acesta sunt reciproce si interdependente. Interdependenta obligatiilor presupune obligatia asumata de o parte pentru prestatia celeilalte parti. Contractul se considera incheiat in momentul in care Comanda a fost primita si platita de catre cumparator, numit in continuare Client.
 • CLIENT: orice persoana fizica sau juridica ce incheie un contract comercial, cu angajament bilateral, explicit cu Gloria Excelsis.
 • Conditii de Comanda si retur Gloria Excelsis ofera spre vanzare produse insotite de documentia necesara conform legislatiei in vigoare.
 • Valoare minima a unei comenzi plasate prin intermediul domeniului www.gloriaexcelsis.ro este de 70 Lei, neincluzand taxele de transport, acestea fiind suportate de catre Client cu exceptia cazurilor cand Gloria Excelsis isi prezinta intentia de a suporta aceste costuri. Orice comanda plasata prin intermediul domeniului www.gloriaexcelsis.ro care depaseste 170 Lei va beneficia de o reducere de 10 % la costurile produselor comandate, excluzand costul transportului, acesta fiind suportat de catre Client.
 • Clientul poate beneficia de o reducere mai mare doar cu acordul expres al vanzatorului, in cazul unei Comenzi ce depaseste valoarea de 400 Lei, aceasta urmand a fi negociata.
 • In cazul in care un Client a plasat o comanda pe care nu o poate finaliza, receptiona sau nu doreste sa o receptioneze, acesta trebuie sa contacteze Gloria Excelsis in maxim 24 de ore, pentru a solutiona cererea, la 0785.111.131 sau pe email la contact@gloriaexcelsis.ro.In cazul in care Comanda a fost deja predata curierului si trimisa catre Client, acesta va suporta costurile returului.
 • In cazul in care datele necesare plasarii unei comenzi, furnizate de Client sunt incorecte, deficitare, Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a nu onora comanda.
 • In cazul in care Vanzatorul nu este in disponibilitate de a furniza marfuri, neavand stocuri care sa coincida cu numarul sau calitatea solicitata de Client, Vanzatorul va contacta Clientul pentru a cadea de comun acord asupra modului de solutionare.
 • Clientul trebuie sa verifice Comanda livrata si sa notifice Vanzatorul asupra oricarui defect al marfurilor primite in curs de 48 de ore de la primire. Dupa acest termen orice contestatie cu privire la integritatea marfurilor primite este nula.
 • Gloria Excelsis respecta decizia oricarui Client de a returna parte sau intreaga Comanda, atat timp cat produsele se prezinta in aceeasi stare in care au fost primite, fara urme de utilizare, desigilare sau daune. In cazul in care Clientul este nesatisfacut de Comanda primita si doreste sa o restituie, se vor primi retur doar produsele care sunt sigilate si integre, cu exceptia cazurilor cand produsele au fost afectate in timpul transportului.
 • Clientul poate cere restituirea banilor in schimbul unora dintre produse sau a intregii comenzi timp de 14 zile de la data receptionarii Comenzii, doar in cazul in care produsele nu prezinta urme de utilizare, desigilare, defecte survenite in urma stocarii neadecvate.Pentru returul produselor Clientul va suporta taxa de transport si isi asuma responsabilitatea pentru impachetarea corecta a produselor, asa cum au fost furnizate.
 • Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a restitui valoarea bunurilor returnate in termen de 14 zile de la receptionarea bunurilor primite retur.
 • Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a cere o fotografie a produselor in cazul defectelor survenite in urma transportului, sau in cazul in care Clientul doreste sa restituie produsele din varii motive.
 • Taxa de transport pentru returnarea produselor va fi suportata de Client in cazul in care produsele nu prezinta defectiuni in urma transportului catre acesta. Clientul are responsabilitatea impachetarii corecte a produselor pentru protejarea acestora in timpul returului.
 • Returul unei comenzi care prezinta marfuri afectate in timpul transportului va fi suportata de Vanzator, iar restituirea costurilor marfii va fi efectuata in termen de 14 zile de la plata de catre Client a produselor in cauza.
 • Transportul Comenzii este supus conditiilor firmei de curierat, avand un termen relativ intre 2-4 zile lucratoare, dar putand fi modificat in functie de conditiile meteorologice din zona Expeditorului sau Destinatarului, sarbatorile legale, ambuteiaje sau conditiile logistice ale companiei de curierat, Gloria Excelsis nefiind raspunzator pentru acest termen. Gloria Excelsis este responsabil pentru plasarea Comenzii catre firma de curierat in termen de 48 de ore de la data plasarii Comenzii de catre Client.
 • Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor puse la vanzare prin intermediul domeniului www.gloriaexcelsis.ro, cat si prin intermediul tertilor, fara a anunta in prealabil Clientii anteriori.
 • In cazul unei Promotii devenita invalida din cauza stocurilor insuficiente, Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a nu onora comanda si isi asuma responsabilitatea notificarii Clientului despre acest fapt.
 • Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de selectare a Clientilor in cazul in care comportamentul Clientului prejudiciaza in orice fel activitatea sau integritatea Vanzatorului. Gloria Excelsis isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza oricand fara notificare sectiunea Termeni si conditii, fara intentia de a afecta/prejudicia Clientul si cerand acordul acestuia la plasarea oricarei Comenzi.
 • Clientul este indrumat sa citeasca si sa isi exprime acordul cu privire la Termeni si Conditii in momentul plasarii Comenzii. Pentru orice sugestii, reclamatii, solicitari, putem fi contactati prin Telefonul pentru Serviciu clienti este 0785 111 131 sau la adresa contact@gloriaexcelsis.ro.